در خرید پسته احمد آقایی خام باید به خشک بودنش توجه کرد، زیرا رطوبت می تواند هم وزن کاذب ایجاد کند و هم باعث شود که پسته پس از چند مدت کوتاه کپک بزند.
در زمان خرید پسته احمد آقایی و یا هر پسته دیگری که خام است باید به میزان رطوبت آن توجه ویژه ای کرد، زیرا همان طور که گفته شد این رطوبت هم باعث افزایش وزن می شود، که پس از خشک شده این افزایش از بین می رود و هم پس از طی مدت کوتاهی پسته کپک می زند و پس از آن باید پسته رو معدوم و دور ریخت.
بهترین روش برای تعیین میزان رطوبت پسته دستگاه رطوبت سنج است اما اگر این دستگاه در زمان خرید پسته وجود نداشته باشد، با چک کردن مغز پسته با استفاده از دست انسان که به راحتی قابل خرد شده و له شدن نداشته باشد، می توان تا حدودی به خشک بودن پسته خام اطمینان حاصل نمود.
به دلیل اینکه پسته احمد آقایی خام و خشک را به مدت طولانی تر می توان نگه داشت اکثر خریداران به دنبال خرید این پسته با این مشخصات هستند،تا نمونه های طعم دار آن.
خرید پسته احمد آقایی نوق رفسنجان
خرید پسته احمد آقایی از رفسنجان به دلیل اینکه منطقه نوق از توابع این شهر است میزان بالایی دارد زیرا نوق از بهترین و بزرگ ترین تولید کننده های پسته احمد آقایی سفید و مغز ماتیکی در ایران است و همین زیبایی حیرت انگیز باعث شده که خریداران به دنبال خرید پسته احمد آقایی نوق باشند تا محصولات شهر های دیگر و حتی خود رفسنجان.
در مورد صادرات هم باید گفت که کشور هند از بزرگترین و پیگیرترین های پسته احمد آقایی نوق در دنیاست و بعد از آنکه به سراغ دیگر انواع پسته مانند اکبری و مغز پسته می رود.
منبع: شرکت داریس
- تبلیغات: