پسته احمد آقایی برای صادرات معمولا نوع خام آن استفاده می شود، البته هستند کشور های که شور شده آن را نیز سفارش می دهند.
بعد از پسته فندقی، رقم احمد آقایی صادراتی تیریم گزینه است.
با توجه به قیمتی که پسته احمد آقایی به نسبت فندقی دارد، کشاورزان هم مایل به تولید این پسته شده اند.
پسته احمد آقایی برای صادرات معمولا نوع خام آن استفاده می شود.
کمتر کشوری وجود دارد، که پسته شور آن را نیز سفارش دهد.
اما به هر حال نوع شور شده آن نیز متقاضیان خود را دارد.
خرید پسته احمد آقایی از کشاورز به صورت مستقیم می تواند، به رقابتی بودن نرخ آن در بازار های جهانی کمک شایانی نماید.
پسته احمد آقایی برای صادرات
بهترین پسته احمد آقایی برای صادرات محصولات منطقه نوق رفسنجان است.
این پسته به دلیل زیابیی و سفیدی که دارد، در دنیا مشهور شده است.
از ویژگی های دیگر این پسته می توان به:
- انس درشت
- ماتیکی بودن مغز آن
- کشیدگی بالای پسته
- سفید بودن پوسته آن
- و…
اشاره نمود.
تمامی این موارد باعث شده پسته احمد آقایی نوق مشتریان خارجی فراوانی داشته باشد.
از این مشتریان می توان یه کشور های نظیر هند، روسیه، چین، امارات و کشور های اروپایی اشاره نمود.
البته این پسته در بازار داخل هم فروش قابل توجهی دارد.
صادرات پسته احمد آقایی به هند
مهمترین مقصد پسته احمد آقایی برای صادرات کشور هند است.
این کشور نوع لوکس این رقم را سفارش می دهد.
یعنی تمامی موارد پسته احمد آقایی خام منطقه نوق رفسنجان را داشته باشد.
بخصوص سفید بودن پوسته آن که یک ویژگی مهم برای تاجران هندی بشمار می رود.
عمده صادرات پسته احمد آقایی ایران به هند به دو شهر بمبئی و دهلی و به صورت دریایی صورت می گیرد.
بعد از کشور هند ممترین مقصد پسته احمد آقایی کشور روسیه می باشد.