پسته داریس
خانه / پسته احمد آقایی نوق / خرید پسته احمد آقایی درجه یک نوق

خرید پسته احمد آقایی درجه یک نوق

خرید پسته احمد آقایی در چه تایمی بهتر است؟ نمونه درجه یک آن در منطقه نوق رفسنجان که بر داشت می شود دارای چه ویژگی ها و خصوصیالت ظاهری می باشد؟

خرید پسته احمد آقایی بلافاصله بعد از فصل برداشت بهترین زمان و تایم می باشد، برای اینکه هم از نظر نرخ و هم از نظر تازگی می توان بهترین نوع این رقم را تهیه نمود.

پسته احمد آقایی از جمله ارقام پسته صادراتی بحساب می آید و برای کشور های منجمله هند و روسیه و همچنین نمونه بهداشتی آن برای اتحادیه اروپا ارسال می گردد.

بهترین منطقه برای خرید پسته احمد آقایی منطقه نوق شهر رفسنجان است زیرا نمونه برداشتی این منطقه درجه یک بوده و خصوصیات ظاهری بی مانند همچون:

  1. پوسته سفید و استخوانی
  2. مغز سبز و ماتیکی
  3. انس پایین و درشت

می باشد که توانسته آن را فوق العاده و منحصربفرد کند.

پسته درجه یک به پسته ای گفته می شود که تمامی ایتام های مرغوبیت این محصول را داشته باشد.

به طور مثال پسته احمد آقایی اگر ایتم های 3 گانه بالا را داشته باشد درجه یک بحساب می آید.

 

خرید پسته احمد آقایی آجیلی و صادراتی

خرید پسته احمد آقایی به دو منظور صادراتی و مصرف آجیلی صورت می گیرد که ویزگی های هرکدام بسیار منفاوت است.

پسته های صادراتی باید از نظر رنج قیمت پایین تری باید برخودرار باشند و میزان دهان بسته آن در یک انس 5 درصد است.

اما پسته های آجیلی قیمت در آنها مهم نیبست بلکه کیفیت در آن اهمیت دارد و میزان پسته دهان بسته آن باید پایین تر از 3 درصد باشد.

میزان انس پسته های آجیلی عدد کمتری است و اما در صادرات پسته بهتر است که انس های متوسط پسته احمد آقایی خرید شود و دلیل آنهم بر می گیرد به نرخ مناسب آن.

برای تهیه انواع پسته احمد آقایی چه آجیلی درجه یک و چه صادراتی منطقه نوق شهر رفسنجان بهترین گزینه است.

خرید پسته احمد آقایی آجیلی
خرید پسته احمد آقایی آجیلی

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
علیرضا صدیقی (شرکت داریس)
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09131912009
شماره تلفن ثابت:03434289676
شماره فکس:03434333838
پست الکترونیکی: daryspistachio@gmail.com

مطلب پیشنهادی

پسته احمد آقایی نوق کرمان

خرید پسته احمد آقایی نوق کرمان

در هنگام خرید پسته احمد آقایی نوق استان کرمان بهتر است که به ویژگی های …