صادرات پسته ارگانیک از ایران چه روندی دارد؟ تولید نوع احمد آقایی خندان و فندقی خندان آن چگونه است و چرا اروپا به دنبال این محصول می باشد؟
صادرات پسته ارگانیک از سمت ایران در حال افزایش است.
در روند تولید هم کشاورزان به دلیل خیلی از مشکلات به این سمت رفته اند.
قیمت پسته احمد آقایی معمولی به نسبت احمد آقایی ارگانیک بالاتر است و به دلیل اینکه، این محصول عاری از هر گونه سم و مواد شیمیایی است و به دلیل تقاضای روز افزون مردم به تهیه مواد و خوراکی های ارگانیک به ویژه در اروپا، صادرات پسته ارگانیک افزایش چشمیگری پیدا کرده است.
تولید پسته ارگانیک در استان های کرمان، تهران، مرکزی و … انجام می شود.
در حال حاضر هم رقم های فندقی، احمد آقایی و اکبری به صورت ارگانیک عرضه می گردد.
روند تولیدی پسته ارگانیک به دین صورت است، که در باغات از هیچ گونه مواد شیمیایی شامل:
- انواع سموم شیمیایی
- عاری بودن خاک از هرگوه کود ها شیمیایی
- عاری بودن خاک از هرگونه کود های حیوانی
استفاده نشود و برای تائیدیه لازم باید محصول و خاک و برگ درخت آزمایش شود.
صادرات پسته ارگانیک به اروپا
اروپا بزرگترین مشتری پسته احمد اقایی ارگانیک است.
با توجه به اینکه ارگانیک یک محصول جدید است، توانسته بازار خوبی در اروپا برای خود ایجاد کند و همچنین علاوه بر خود پسته ارگانیک خندان صادرات پسته دهان بسته و مغز پسته به اروپا در جریان است.
علاوه بر اروپا کشور های مانند ژاپن، کره جنوبی، استرلیا از مشتریان پسته ارگانیک هستند.
حتی با وجود قیمت بالای این محصول صادرات خوبی دارد.
این پسته حتما با گواهینامه های لازم ارگانیک صادر می شود.
در آینده نزدیک این نمونه پسته، می تواند نفس صادرات پسته را نگه دارد.
زیرا در حال حاضر امریکا توانسته با قدرت سیاسی در این امر اختلال ایجاد نماید.